Uppfinnarjocke

Tjaba!

Fjärde dagen på La Palma var det mest sol och bad för mig vid poolen hela dagen. Sov även lite siesta för jag var så trött. Klockan 15.00 körde jag ett spinningpass igen och återigen fick man lite träning för överkroppen under de första tio minuterna. Efter passet var jag så varm att jag gick ner för att bada igen men först så fick jag leka lite uppfinnarjocke då hotellet saknar bra upphängning för badkläder och träningskläder utomhus. Jag tog klädnyporna som jag hade med mig från Sverige och använde sedan bordet som upphängnings lina.  Tycker att jag kom på en finurlig lösning på det hela.


Tydligen var det 30 grader i solen enligt en termometer som jag hittade på en husvägg. När jag nu skall ligga mig ner för att sola är det en massa flugor som vill vara på mig hela tiden. Högst irriterande.

När klockan slog 17.00 kände jag mig hungrig igen och matsalen där middagen serveras öppnar inte förrän 18.30. Suck och jag som är så hungrig. Kom inte ihåg vad det var som jag åt men jag försöker äta mycket grönsaker och andra nyttigheter för att kompensera mig för alla godsaker som finns på dessertbordet.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

John Blund den lille med paraplyen, sångtexter

Games ot thrones släktträd