Downton Abbey säsong 3

Tjaba!

Lördagen den 3 november sänds det första avsnittet av Downton Abbey säsong 3 SVT1. Jag längtar redan dit.

Brittisk dramaserie från 2012. Tredje säsongen. En storslagen skildring av kärlek, intriger, liv och död på det edwardianska lantgodset Downton Abbey.

Del 1 av 8. Coras mamma anländer till Downton inför Matthews och Marys bröllop, men kommer paret att klara sig fram till altaret? Nye betjänten Alfred försöker leva upp till Carsons höga förväntningar, under O'Briens vakande öga. Roberts chockerande nyheter innebär ekonomiska bekymmer av en aldrig tidigare skådad omfattning. Kommer han att förlora Downton, och allt det står för? I rollerna: Hugh Bonneville, Elizabeth McGovern, Dame Maggie Smith, Shirley MacLaine, Jim Carter, Rob James-Collier, Michelle Dockery, Brendan Coyle, Siobhan Finneran m.fl.

Del 2 av 8. Downtons framtid hänger på en skör tråd. I hopp om ekonomisk hjälp från sin amerikanska mormor så konspirerar Mary tillsammans med Violet för att få Downton att glänsa mer än någonsin med en stor fest för vänner och grannar. Mrs Hughes får ta emot svåra nyheter och O'Briens försök att hjälpa Alfred stöter på patrull hos Thomas. Del 3 av 8. Det har äntligen blivit dags för Ediths stora dag. Kommer hennes entusiasm att slutligen övertyga familjen om att Strallans ålder inte spelar någon roll? Vad gäller Downtons finanser så verkar det som att botten nu definitivt är nådd. Mary bestämmer sig för att ta saken i egna händer, men priset hon betalar för detta kan bli högt. Mrs Hughes väntar oroligt på sina provtagningsresultat och Anna får ett genombrott i försöken att hjälpa Bates. Är O'Brien på väg att lämna Downton?

Källa: SVT.se
 


Kommentarer

  1. Du har en mycket bra säsong att se fram emot. Jag streamar och ser serien samtidigt som de i UK.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

John Blund den lille med paraplyen, sångtexter

Träning efter Hysterektomi

Games ot thrones släktträd