Hunted

 Tjaba!

Hunted är en Brittisk thriller som tvingar än att vara uppmärksam i sextio minuter annars så missar man en bit av handlingen. Hunted som just nu går på SVT 1 är enligt SVT en komplex och actionfylld thrillerserie i åtta delar av Frank Spotnitz som bland annat är en av männen bakom Arkiv X.

Handling: Agenten Sam arbetar på den privata säkerhetsfirman Byzantium. Under en våldsam fritagnings-operation i Tanger utsätts hon för ett bakhåll och blir skjuten. Sam överlever, och efter ett år av hårdträning och planering återvänder hon till sin arbetsgivare för att ta reda på vem som kan ha förrått henne. 

Samtidigt är Sam på flykt undan sitt förflutna, något hon försökt trycka undan större delen av sitt vuxna liv. Men när hon återvänder till Byzantium upptäcker hon att det enda sättet att bli kvitt sitt förflutna är att konfrontera det.

Jag gillar verkligen denna serie och vill verkligen inte missa ett enda avsnitt av denna serie. Hart of Dixie är en annan serie som jag följer medan jag väntar på att få se sista avsnittet i den tredje säsongen av Game of thrones.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

John Blund den lille med paraplyen, sångtexter

Games ot thrones släktträd