Bron - Säsong 2

Tjaba!


Då har jag sett det första avsnittet av Bron säsong 2. En succéserier för SVT som har sålts till 131 länder var av två länder har gjort remakes, USA och England, inte illa för lilla Sverige nu skall vi bara få de andra länderna att gilla Graven med Kjell Bergqvist också.

Så nu är det bara för mig att vänta på avsnitt två som kommer nu på söndag. Jag vet att svt/play visar avsnitt 1 ett tag till men jag vill ju se del två.

Del 1 av 10. Ett lastfartyg på väg genom Öresund kommer plötsligt ur kurs och styr rakt mot Öresundsbron. Sjöfartsövervakningen anropar fartyget men får inget svar. När polisen undersöker det övergivna fartyget finner man fem svenska och danska ungdomar fastkedjade i lastutrymmet. Detta blir början på en dramatisk brottsvåg som tvingar den svenska och danska polisen att återigen samarbeta. Saga Norén söker upp sin kollega Martin Rohde som är märkt av sin sons död. Tillsammans inleder de jakten på de okända förövare som håller på att skapa panik hos allmänheten. I rollerna: Sofia Helin, Kim Bodnia, m fl.
Källa SVT.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Games ot thrones släktträd

John Blund den lille med paraplyen, sångtexter