NordicWellness klubbdag i Kungsbacka city 2015

Tjaba!

Igår var det klubbdag på min träningsanläggning i Kungsbacka men först tränade jag lite. Jag körde ett 45 minuters spinningpass där betoningen låg på intervallträning. Det var tre trappor vi skulle upp för och under den första trapperövringen var musiken tråkig så jag hade ingen vilja eller ork att ens än gång försöka komma upp i rätt pulsnivå. Musiken blev bättre under passets gång så jag fick lite mer energi att komma upp för de två sista trapporna.

När passet var färdigt deltog vi som var på passet i en utlottning som jag förövrigt vann. Priset var ett presentkort på träning till ett värde av 900 kronor. Jag blev glad över vinsten även om jag innan mitt namn ropades upp inte ville vinna men jag kan inte låta bli att undran lite hur jag kan utnyttja denna vinst då jag redan har ett autogiro på min månadskostnad för min träning. Detta skall jag ta reda på i morgon då jag skall träna igen.

Efter att ha lämnat spinning lokalen och hämtat mina grejor deltog jag i minglet i foajén där det vankades goda snittar och potatissallad och till detta drack jag Herrljunga lätt cider. Så även om jag inte tyckte att det var så jätte lyckat träningspass för min del var jag ändå glad över min vinst.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

John Blund den lille med paraplyen, sångtexter

Träning efter Hysterektomi

Games ot thrones släktträd