Pokemon Go till träningen

Tjaba!

Att gå till gymmet kan ha sina fördelar ibland men inte alltid. Idag var det så att det lönade sig att gå eftersom jag har börjat att spela Pokemon Go. Spelet kräver bla att man tar lite promenader för att vinna vissa fördelar men eftersom jag bara har spelat det i knappt tjugofyra timmar så kan jag inte veta allt utan det är då man tar hjälp av sina arbetskompisar som har spelat detta spel några dagar längre än jag.

När jag väl hade kommit in på gymmet var det bara att köra på med mitt program. Jag tyckte att rodden i maskinen var lättare i dag än den brukar vara. 2.15 minuter tog det för mig att ro 500 meter men mitt mål är att få ner tiden till under två minuter.

När jag var färdig med min träning fortsatte jag att gå en runda. Allt för att få ihop fem kilometer för att ett ägg skall kläckas i Pokemon Go spelet. Tyvärr så dog batteriet på väg hem men jag fick i alla fall ihop fyra kilometer så jag får vara rätt nöjd ändå. Nu skall jag googla lite på namnet för att lära mig mera om spelet.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

John Blund den lille med paraplyen, sångtexter

Träning efter Hysterektomi

Games ot thrones släktträd