Träningsbänk för ryggen och med en personlig tränare.

Tjaba!

Så här upplevde jag min träningstimme med min personliga tränare Linda.

Jag värmde upp i roddmaskinen i sju minuter och därefter testade jag en benpress maskin. Det var tung eftersom jag inte kunde rubba den. Startvikten var 70 kg men fick gå ner till 30 innan jag kom upp i 40 kg men jag behövde nog klura ut hur det hela hänger ihop innan jag kan öka vikten mer.

Nybörjar fel eller inte vissa maskiner behöver man nog lite inkörningstid innan man kan träna på "riktigt". Därefter var det framsida av låren som fick en omgång men jag var för snabb med att låta vikterna falla tillbaka till sin utgångs position och därför blev det lite väl högljutt innan jag förstod att ledordet var långsamma och fina mjuka rörelser i stället för upp- och ner snabbt.

Sedan var det ryggen som skulle få sin träning. Maskinen och jag blev inte vänner den här gången. Lite svag känning av att det snurrar i huvudet fick jag också så därför går vi vidare till lite mer bekanta övningar som jag har gjort förut.

Det var armhävningar, tricept övningar och axelpress samt rotation med medicinboll.

Två dagar efter träningen är mina muskler i armarna är fortfarande lite ömma och svaga. Jag kommer att boka in fler träningstillfällen men först så skall jag ha lite julledighet.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

John Blund den lille med paraplyen, sångtexter

Träning efter Hysterektomi

Games ot thrones släktträd