Inlägg

Visar inlägg från juli, 2024

Äntligen åtta minuter

Bild
Tjaba! I tisdag skulle jag träna men efter att jag hade jobbat färdig kände jag hur ont i trampdynorna jag hade så det blev ingen träning. Jag får erkänna att jag blev lite sur på mig själv för at jag inte kunde träna men i dag tordag kom jag i väg. I dag har jag även börjat bokföra hur långt jag kommer när jag springer för att se om jag utvecklas eller inte.  Det mest possitiva med dagens träning var att jag verkligen sprang i åtta minuter och inte i sju som der blev i måndags. Så därför ger jag mig en stor klapp på axel över hur bra jag var idag. 

Kortare än vad jag trodde

Bild
Tjaba! I dag skulle jag springa i hela 8 minuter men det som skulle bli så bra blev inte så. Det började med att jag inte gick till mitt vanliga Nordic Wellness gym utan valde ett annat i Kungsbacka eftersom jag hade ett ärende i närheten av denna.  Dean var löpmaskinen inte den samma modell som den som jag använder på det andra stället. Sedan upplevde jag att själva löpbandet var smalare men det kan också vara en vanesak. Displayen var helt annorlunda an den som jag hittentills har använt. Den idag såg ut  som den på bilden.  I dag hade jag som sagt siktet på att jag skulle springa i 8 minuter. Att bara värma upp i 25 minute gick bra men sedan gick något snett. Jag kunde tydligen inte räkna. Jag tänkte att 25 plus 8 blev 33 men någon stanns glömde jag av vad jag hade kommit fram till. Enligt mitt kort som jag tog med mobilen så slutade jag att gå 17.05 och nästa kort tog jag 17.12. Det var så som jag kom fram till att jag bar hade sprunit i 7 minute och inte 8 som jag trodde. Mobilen

Resultatet av träningen var mindra bra idag.

Bild
Tjaba! Det gick inte så bra för mig att träna i dag. Jag tror att det berodde på att jag var hungrig och för att vara mindre hungrig innan träningen stoppade jag i mig både chokladdoppade hasselnötter och några nävar med chips. När jag sedan stod på löpbandet och kände mig allmänt trög samt att jag just då ångrade jag att jag hade ätit det som jag hade ätit bara för att lunchen inte tilltalade mig i dag igen. I går var den rikigt god med det var då det.  Att tänka på att utmana sig själv och springa en mnut till var inte att tänka på så därför kändes det bra att träna medans resultatet av träningen var mindre bra. Just nu har jag också svårt få grep om verkligheten som säger att jag kommer att springa 21 km nästa år. Jag vet att jag inte kommer att spinga hela tiden men ändå.

Våga springa i ytterligare en minut.

Bild
Tjaba! Ytterliggare en dag på löpbandet men inte går det lättare att springa för det. Jag tror att det berodde på att i dag åt jag inte så mycket lunch för jag gillade inte det som serverades. Borde ha ansträngt mig för att hitta något annat allternativ men man är lat och tar det som servera även om det inte är så gott men lite åt jag.  En annan sak som jag har kom fram till medans jag gick på löpbandet är att jag kommer att dra ner på uppvärmingen med fem minuter för att se om jag orkar springa lite längre samt att i nästa vecka försöka anstränga mig att springa i hela åtta minuter än de sju som jag springer just nu.  Jag kör en gång till med det jag gör just nu sedan så ändrar jag mitt upplägg tills nästa vecka.